ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Πακέτο Διήμερης Περιπέτειας

A collage of outdoor adventure images: Top left shows two female hikers high-fiving, top right features two people riding horses, bottom left displays people white-water rafting, and bottom right includes two images, one of women trekking and another of a person standing on a cliff overlooking a river.

Ζήστε μια αξέχαστη διήμερη εμπειρία γεμάτη περιπέτεια και εξερεύνηση! Το πακέτο μας σας προσκαλεί να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης και την ένταση των δραστηριοτήτων μας, με την πολυτέλεια μιας διανυκτέρευσης σε επιλεγμένες εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν άνεση και φιλοξενία.

  • Ιππασία (30 λεπτά): Αφεθείτε στην ηρεμία της φύσης με μια καθηλωτική εμπειρία ιππασίας. Διασχίστε αρχαία μονοπάτια και εξερευνήστε την αγροτική ομορφιά της περιοχής από μια μοναδική σκοπιά.
  • Ράφτινγκ: Πλοηγηθείτε μέσα από τα καταρράκτες και τα ρεύματα του ποταμού σε μια δυναμική περιπέτεια ράφτινγκ. Αφήστε την αδρεναλίνη να σας κατακλύσει καθώς αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις του νερού.
  • Πεζοπορία: Ανακαλύψτε τα μυστικά της φύσης με μια ξεχωριστή πεζοπορία. Εξερευνήστε πανέμορφα τοπία, φαράγγια και ορεινά μονοπάτια που υπόσχονται ανεπανάληπτες θέες και στιγμές ηρεμίας.

 

[latepoint_book_button caption=”Book Now” selected_agent=”1″ selected_service=”6″]

το πακέτο μας προσφέρεται στην ειδική τιμή των 60€ ανά άτομο,

Τιμολόγηση: περιλαμβάνοντας όλες τις δραστηριότητες και τη διανυκτέρευση σε πολυτελείς εγκαταστάσεις με πρωινό.

Προσκαλούμε τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες να αφεθούν στην αγκαλιά της φύσης και να ζήσουν μια αξέχαστη διήμερη περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη για όλη τη ζωή τους