Ιππασία

Η ιππασία στην περιοχή του ποταμού είναι για όλους! Έχουμε μεγάλα άλογα και μικρά πόνι, και όλα είναι καλά συμπεριφερόμενα και ήρεμα.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα βρείτε τα περισσότερα άλογά μας στην περιοχή των πηγών του ποταμού, όπου πραγματοποιούνται όλες οι δραστηριότητές μας.

Σας παρέχουμε κράνη!

Πακέτο 2: Ταξίδι με καγιάκ

Από το25€
1 ημέρα
Διαθεσιμότητα : Απρίλιος - Οκτώβριος
- Καγιάκ: 30 λεπτά - Ιππασία: 10-15 λεπτά - Πεζοπορία διάσχιση φαραγγιού: 2-3 ώρες

Πακέτο 1: Rafting Ταξίδι

Από το10€
1 ημέρα
Διαθεσιμότητα : Απρίλιος - Οκτώβριος
- Rafting: 30 λεπτά - Ιππασία: 10-15 λεπτά - Πεζοπορία διάσχιση φαραγγιού: 2-3 ώρες

Ξεκινήστε από την περιοχή της πηγής

(από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο):

15 λεπτά καθοδηγούμενη ιππασία στις πηγές – 10 €

30 λεπτά καθοδηγούμενη ιππασία στις πηγές – 20 €

 

Εκκίνηση από το αγρόκτημά μας


15 λεπτά ιππασίας στο αγρόκτημα – 10 €
30 λεπτά ιππασίας – 20 €
1 h – 35 €

Θέλετε να πάτε περισσότερο; Στείλτε μας email!

Create memories

με τις αποκλειστικές προσφορές μας για φωτογραφήσεις, προσαρμοσμένες μόνο για εσάς. Επιλέξτε το τέλειο σκηνικό για την ιστορία σας:

  • Instagram Adventure: Βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο του Instagram με μια προσαρμοσμένη φωτογράφιση μόνο με 20€. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας είναι έτοιμοι να ζωντανέψουν το όραμά σας.
  • Γαμήλια ευτυχία: Πείτε “ναι” για να αποτυπώσετε την ουσία της ξεχωριστής σας ημέρας με το πακέτο φωτογράφησης γάμου για 100€. Οι έμπειροι φωτογράφοι μας θα διασφαλίσουν ότι κάθε πολύτιμη στιγμή θα απαθανατιστεί με εκπληκτική λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας τον καλύτερο φωτογραφικό εξοπλισμό για να παραδώσουν φωτογραφίες αντάξιες της ιστορίας της αγάπης σας.

Και με τις δύο επιλογές, δεν παίρνετε απλώς φωτογραφίες, αλλά διατηρείτε αναμνήσεις. Κλείστε τη συνεδρία σας σήμερα και αφήστε μας να αναδείξουμε το ταξίδι σας με τον πιο εξαίσιο τρόπο.

Ερωτήσεις στο info@ponyclub.gr