Καλωσορίσατε για Περιπέτειες στον Αχεροντα
Ένας Μαγικός Κόσμος δραστηριοτήτων με την Εταιρεία μας

Από το 1998, έχουμε αφιερωθεί στο να φέρνουμε στο φως τις απαράμιλλες περιπέτειες που κρύβει ο Αχέροντας, προσφέροντας εμπειρίες που συνδυάζουν την αδρεναλίνη με την αγάπη για τη φύση. Με ιδιοκτησίας εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μια οργανωμένη φάρμα με 8 άλογα και μια αποκλειστική βάση για το ράφτινγκ στις πηγές του Αχέροντα, είμαστε οι πρωτοπόροι στην παροχή ασφαλών και συναρπαστικών περιπετειών.

Τα προγράμματα περιπετειών που προσφέρουμε έχουν διαμορφωθεί με φροντίδα ώστε να απευθύνονται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας και εμπειρίας, από αρχάριους έως οικογένειες που αναζητούν μοναδικές στιγμές στη φύση. Ο σεβασμός προς τους επισκέπτες και η φροντίδα για το περιβάλλον αποτελούν την καρδιά της φιλοσοφίας μας, ενώ η δέσμευσή μας στην προσφορά αειφόρων και ασφαλών περιπετειών έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των επισκεπτών μας.

Είτε επιθυμείτε να ανακαλύψετε την αδρεναλίνη του ράφτινγκ στις πηγές του Αχέροντα, είτε να απολαύσετε μια χαλαρωτική βόλτα με άλογο στην εκτεταμένη φάρμα μας, ή να εξερευνήσετε τα μονοπάτια της φύσης με έναν από τους έμπειρους οδηγούς μας, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάθε περιπέτεια αξέχαστη.

Ραφτινκγ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Πεζοπορία 

περισσότερα

Ιππασία

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

KAYAK

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σχολικές Εκδρομές στις Πηγές του Αχέροντα: Μια Ημέρα Γεμάτη Περιπέτεια και Ανακάλυψη

Προσκαλέστε τους μαθητές σας σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στις μυστηριώδεις πηγές του Αχέροντα! Η εκδρομή μας προσφέρει μια πλήρη ημέρα δραστηριοτήτων που συνδυάζουν την εκπαίδευση με τη διασκέδαση, ιδανική για σχολικές ομάδες.

Δραστηριότητες Περιλαμβάνουν:

  • ΡάφτινγκΤοξοβολία – Πεζοπορία 

Τιμολόγηση Πολύ Προσιτή: Από μόλις 7€ ανά μαθητή

Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλ:

+30 698 661 7090

[email protected]

[wp_social_ninja id=”9018″ platform=”reviews”]

Tα άρθρα μας

Πλοήγηση στο νέο μονοπάτι: Ο νόμος της Ελλάδας για την προστασία των ζώων και ο αντίκτυπός του στον τουρισμό

  Χαιρετισμούς στους αξιότιμους ταξιδιώτες μας, Στη συνεχή προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε τις πιο [...]